Juoksut #16 - #29 (2009 - 2013)

Vuoden 2009 alussa tulee ensimmäinen vakava paikka kun iskias-vaiva estää juoksemisen, eikä siihen nopeaa apua löydy. Lopetan juoksemisen kokonaan kuudeksi kuukaudeksi. Kivut vähenevät mutta eivät poistu kokonaan. Kokeilen juoksemista heinäkuussa 2009 ja kun kivut eivät pahene, niin opettelen uudelleen juoksemaan säännöllisesti.

 Ilmoittaudun viimetipassa Vantaan maratonille ja saan sen juostua läpi niukasti alle neljän tunnin. Ei jäänyt tämäkään vuosi ilman suoritusta! Sen jälkeen pystyn taas juoksemaan terveenä vuosittain ja tämän viisivuotiskauden lopuksi juoksen 2013 neljä maratonia, huippuna Ateenan Marathon marraskuussa.

Maratonlistalle ilmestyy useita ulkomaan maratoneja, Kuhmolainen maraton sekä ensimmäinen talvimaraton Itsenäisyyspäivänä Kuopiossa. Myös Paloheinän maraton (PHM) tulee kokeilluksi ja hyväksi havaituksi.

Aloitan harjoituspäiväkirjan ja huomaan että vuosittaiset kilometrit jäävät yleensä alle tuhannen kilometrin. Yli viisikymmentä vuotiaan miehen ajat pyörivät neljän tunnin molemmin puolin.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit