Juoksut #64 - #87 (2019 ja 2020)


Olen lisännyt maltillisesti juoksumäärää ja juoksen parhaimmillaan jo 200 km kuukaudessa. Se näkyy myös juoksuajoissa. Vuoden 2019 tavoitteenani on juosta keskimäärin yksi maraton kuukaudessa. Saankin täyteen 13 maratonia ja jokainen on alle neljä tuntia.  Juoksen myös ennätykseni Helsinki Spring Maratonilla (edellinen vuodelta 2005). Yyterissä voitin oman sarjani.

Myös ulkomailla juostavien maratonien määrä kasvaa kolmella
(Los Angeles, Edinburgh ja Moldovan Chisinau)

Juoksu kulkee ja teen suunnitelmia vuodelle 2020. Tarkoitus on juosta helmikuussa Tunisiassa,  Lontoossa huhtikuussa, Färsaarilla kesäkuussa ja Kiovassa lokakuussa. Tunisiaa lukuun ottamatta kaikki muut joko peruuntuvat tai siirtyvät eteenpäin. Lisäksi 100mc, joka kirjaa omilla kriteereillään juostuja maratoneja, lopettaa kirjaamisen maaliskuun alusta kolmeksi kuukaudeksi ja taas uudelleen joulukuun alusta koronan takia. Tästä huolimatta saan vuonna 2020 kasaan 11 maratonia ja yksi niistä on Tunisiassa juostava Karthagon maraton helmikuun 23. päivä. Tunisiassa juostaan Sarin kanssa kesäsäässä. Afrikassa ei vielä ole koronaa raportoitu mutta Euroopassa Itävalta ja Italia raportoivat hälyttäviä lukuja. Helmikuun lopulla korona kiihtyy myös Suomessa ja maa asetetaan poikkeustilaan maaliskuun 16. päivä. Aloitan etätyöt Espoossa kotitoimistossa ja jään sieltä eläkkeelle vuotta myöhemmin 1.4.2021.

Voitan Tunisiassa oman sarjani ja saan palkinnon kilpailun johtajalta Naamen BOUHAMED'lta.Ehdin saada 20 maratonmaata kasaan ja juosta viidessä maanosassa (Eurooppa, Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Aasia ja Afrikka). Lisäksi ole juossut Honolulussa, joka maantieteellisesti kuuluu Australia & Oseaniaan), mutta on osa USA:ta.


Maratoneja on vuoden 2020 lopussa kasassa 87 kappaletta ja määrän kehitys näyttää tältä:


Parannan ennätystäni vuonna 2020 kaksi kertaa, ensin Helsinki Marathonilla elokuussa ja sitten reilusti Jyväskylässä. Aikani viileässä säässä syyskuussa juostuna on 3:39:52.

Viimeiset kiusaukset #88 - #90 (2021)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit