Juoksut #30 - #45 (2014 - 2016)


Hyvän juoksuvuoden 2013 jälkeen tammikuussa 2014 lisään juoksukilometrejä ilmeisesti liian nopeasti ja plantaarifaskiitti iskee vasemman jalan kantapäähän. Kortisonipiikki ja maltillinen juokseminen ei auta, vaan juoksusta on pidettävä taukoa. Toukokuussa Riikassa olevalle maratonille on ilmoittauduttu hyvissä ajoin ja maaliskuussa juoksutauon aikana alkaa tilanne huolestuttaa. Käyn ortopedillä ja saan pohjalliset sekä harjoitusohjelman. Hyppyharjoitukset jäävät tekemättä ja keskityn pitkiin kävelylenkkeihin tavoitteena kunnon ylläpito. Pystyn kuitenkin 30. maratonini Riikassa juoksemaan.Juoksen usein Juha Kähkösen kanssa ja monista minunkin maratoneista on juoksukertomukset Juhan pitämällä blogilla    Pitkällä Juoksulla.

Kuhmolainen maraton (2010 - 2018) on Juhan käynnistämä ja organisoima juoksutapahtuma, jossa käyn yhtä vaille kaikissa yhdeksässä juoksussa.

Tässä jaksossa juoksen useita ulkomaan maratoneja eri porukoissa. Useimmissa Juhan kanssa mutta myös työpaikan juoksuporukalla. Reykjavikissa ja Honolulussa juoksen vaimoni Sarin kanssa. Honolulun maratonilla juhlitaan hääpäiväämme (kolmaskymmenes).


Juoksut #46 - #63 (2017 - 2018)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit